Фабрика Спорт, РАЗПРОДАЖБА: Електрическа пътека за бягане T09, Фитнес уреди и Спортове - Фитнес - Фитнес уреди
Език: BG
Валута: BGN
  • USD
  • EUR
  • AUD
  • BRL
  • GBP
  • BGN
  • CAD
  • CNY
  • HRK
  • CZK
  • DKK
  • HKD
  • HUF
  • INR
  • ISK
  • IDR
  • LVL
  • LTL
  • MYR
  • MXN
  • NZD
  • NOK
  • PHP
  • PLN
  • RON
  • RUB
  • SGD
  • ZAR
  • KRW
  • LKR
  • SEK
  • CHF
  • TWD
  • THB
  • TRY
  • VEF
  • JPY
  • AED
  • EGP
  • MDL
  • RSD
  • UAH
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Категории с падащо меню

РАЗПРОДАЖБА: Електрическа пътека за бягане T09

Код: FIT 00000085 | Оценка: Оценка: 10
РАЗПРОДАЖБА: Електрическа пътека за бягане T09
Описание

РАЗПРОДАЖБА на фитнес уреди с транспортни дефекти. Електрическата пътека за бягане е с издраскани ръкохватки при транспорта, които са от материал EVA. Стара цена 549,00 лв. Нова цена: 439,80 лв.

• Тегло: 25.000 кг
-20%
Цена: 439.80лв.
Каталожна цена: 549.00лв.
Отстъпка: 109.20лв. (19.89%)
Няма наличност
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

Електронен дисплей с показатели за скорост, време, разстояние и изразходвани калории.

Волтаж - ~ 110 - 120 v 5060 hz, 

мощност - 500 w,

максимално допустимо тегло - 100 кг.

от Дияна Кехайова, 25 Фев 2012

страхотен продукт

от Ваня Цветанова, 25 Фев 2012

Ot takava patechka se nujdae vsiaka jena,za da poddarja tialoto si.Az otdavna jelaia da si vzema takava,no za sega ne moga da si ia pozvolia.

от Иларион Иларионов, 24 Фев 2012

Бих искал да спечеля Електрическата пътека за бягане за да си спортувам вкъщи....

от Кристина Иванова, 23 Фев 2012

Отличен продукт, който спомага за разпускане от напрежението. В днешното динамично ежедневие, не всеки може да отдели време за тренировка във фитнес или раздка сред прирората. Така че това е най-добрия възможен вариант за релакс и тренировка, в приятните условия на дома.Това е моята причина да го искам:)

от Кристиан Димитров, 23 Фев 2012

В днешно време хората все по-рядко спортуват, а с този уред в къщи дори когато човек гледа Телевизия, слуша радио или е с приятели може да спортува с този уред. Много е практичен. Много ми харесва и с удоволствие бих го ползвал

от penka kalinova, 23 Фев 2012

искам я защото имам здравословни проблеми-(травма на крак)и би ми помогнала много за да се възстановя

от Йорданка Вичева, 22 Фев 2012

Задължителен уред за поддържане на добра форма в домашни условия. Много бих искала една пътечка, за да мога да си тренирам и у дома:))

от Йорданка Вичева, 22 Фев 2012

Чудесен уред за хората, които имат по-заседнал начин на живот, или по една или друга причина искат да свалят малко от теглото си или да се тонизират с едно половин часово кардио. Бих искала такъв уред, заради всички горепосочени причини:))

от Павлина Пиронкова, 22 Фев 2012

Дебела съм и имам нужда от тази пътечка !

от Pepa Stoyanova, 22 Фев 2012

Супер функционален и практичен уред за отслабване в домашни услоия.

от ЕЛЕНА ЯНЕВА, 22 Фев 2012

Изкам я страшно много тази пътека, защото след като родих моята дъщеря, за една година успях да сваля само половината от свойте кг и се чувствам зле! Това е добър повод да сваля и останалите си кг!

от ивелина григорова, 22 Фев 2012

Отдавна мечтая за такава пътека!

от ивелина григорова, 22 Фев 2012

Не разполагам с много свободно време и затова мисля ,че тази пътека за бягане е много подходяща за мен и моята възраст!

от Диана Славова, 17 Фев 2012

Страхотен уред!

от zlatka petrova, 17 Фев 2012

Чудесен уред! Много искам да тренирам в къщи за да съм в добра форма!

от Руска Пенева, 17 Фев 2012

искам този продукт за да мога да тренирам вкъщи. отдавна искам такава пътека. Дано да имам късмет.

от Павлина Пиронкова, 14 Фев 2012

Страхотен уред за добра фигура !

от Мирослав Димитров, 12 Фев 2012

Много е хубава! Задължителен уред за всеки дом!!!

от Diana Slavova, 09 Фев 2012

Перфектен уред за изваяно тяло и на супер цена освен това